Skip to main content

Onze bachelorstudenten aan het werk!

  • April 26, 2021

Normaal gezien zouden onze bachelorstudenten voor het vak "event- en projectmanagement in de sport" verschillende evenementen organiseren op onze VUB campus, onder begeleiding van prof. Veerle De Bosscher en dra. Margot Ricour. Doorheen dit academiejaar hebben de studenten zich voorbereid op verschillende scenario's, in functie van de beperkingen omwille van het coronavirus. Omdat de huidige maatregelen grote evenementen momenteel niet mogelijk maken, hebben de studenten zich van hun origineelste kant laten zien. 

Een groep studenten organiseert een interactieve stadwandeling door Brussel waar men "Sport uit uw kot" wenst te promoten. Dit evenement vindt plaats van maandag 26 april 2021 tot en met vrijdag 30 april 2021 en laat je leuke kanten van Brussel zien terwijl je uitgedaagd wordt om verschillende opdrachten tot een goed einde te brengen. Inschrijven voor dit evenement kan nog, dus doe mee en #sportuituwkot!

Een andere groep studenten zou de "Luuks Beweegdag 2021" organiseren voor 800 leerlingen uit het lager onderwijs. In samenwerking met MOEV, Sport Vlaanderen, VGC en BRUZZKet werd er op maandag 26 april 2021 een online evenement gestart. Dit evenement, omgedoopt tot "Luuks Beweegweek", loopt tot en met vrijdag 30 april 2021 en bezorgt kinderen elke dag een leuk beweegmoment. Neem gerust een kijkje op de website van BRUZZKet.