Skip to main content

1e Sportmanagement Award Night

  • July 3, 2022

Op vrijdag 1 juli 2022 organiseerden we onze 1e Sportmanagement Award Night. Met deze awarduitreiking willen we een beloftevolle student en een succesvolle alumnus/a in de kijker zetten. We laten het evenement de komende jaren groeien tot een netwerkmoment waar we studenten, fellows en alumni dichter bij elkaar willen brengen.   

Drie beloftevolle masterstudenten werden geselecteerd op basis van hun traject in onze opleiding. Deze studenten - Jeroen Casier, Louis Croenen en Wanne Renquin - hebben in verschillende opleidingsonderdelen hun talenten en competenties kunnen tonen. De drie studenten werkten bijvoorbeeld samen aan de sportpodcast Nu is't aan ons! te beluisteren via Spotify. We luisterden naar hun presentaties en met veel enthousiasme beantwoordden ze vragen van het publiek en onze jury. Nogmaals dank aan Jikkemien Vertonghen, Dirk van de Wiele en Tom Guetens om in de jury te zetelen. Wanne Renquin werd verkozen als meest beloftevolle student sportmanagement. Maar uiteraard proficiat aan de drie kandidaten en alle studenten die het voorbije academiejaar hun stage sportmanagement hebben afgerond.

Award night (2)
We hebben tijdens onze eerste sportmanagement award night ook een succesvolle alumnus sportmanagement in de kijker gezet. Voor onze eerste editie werd Tom Guetens geselecteerd als laureaat succesvolle alumnus. Tom Guetens behaalde zijn diploma sportmanagement in 2011. Tijdens zijn studies toonde hij reeds veel interesse in sportsponoring en -communicatie. Hij schreef zelfs een masterproef over dit onderwerp. Zijn carrière bij BNP Paribas Fortis telt al verschillende hoogtepunten, met de organisatie van een unieke (sport)evenementen en de bekroning met een mooie prijzen. Nogmaals bedankt Tom voor je inspirerende presentatie en van harte gefeliciteerd! 

Save the date: vrijdag 30 juni 2023 - 2e Sportmanagement Award Night